Menu

Skoudsalg

Spar penge når du køber sko3. Juli - 2017

Sko udsalg

Hvis du er på udkig efter nye sko, enten til løb, eller bare behagelige sko til gåturen, så er der et hav af muligheder for at få dem noget billigere. En af måderne er at vente til de kommer på udsalg.

Ført og fremmest er det en god idé at have kende normalprisen for de sko, man er på jagt efter. Typisk er butikkernes førpriser baseret på en højt sat vejlendepris. Så hav f.eks. en mappe med billeder på mobilen, med billede og pris af de sko, du er på udkig efter. Alternativt tjek pricerunner.dk og se prisudviklingen for varen.

Sommerudsalg

Når sommeren er over os, begynder mange butikker at holde udsalg. Det gælder også sportsbutikker, hvor mærke løbesko typisk kan hives ned af hylderne. Typisk starter sommerudsalget i 2. eller 3. uge af juni, men nogle shoppingcentre sætter deres egne datoer.

Januarudsalg

Januarudsalg eller vinterudsalg, om man vil, er her, der gode penge at spare. Traditionelt set har det været det udsalg, hvor folk har købt mest, og fået tingene til en super billig pris. I dag holder butikkerne meget oftere udsalg, end før i tiden. Der er fødselsdagsudsalg, åbning-af-ny-butik-udsalg osv. Så måske dette har taget lidt af toppen fra ellers så store januarudsalg. Men stadigt er der sikkert rigtigt mange gode sko at få til en billig penge og et stort udvalg ved denne type udsalg. Nogle butikker holder først deres vinterudsalg til februar. Muligvis så de slipper for at folk bytter den dyrt købte julegave til et par en tilsvarende varer til udsalgspris.

Udsalg

Ophørsudsalg

Her kan man muligvis spare mest, særligt hvis man ikke de mest almindelige størrelse fødder. Oftest sættes priserne mere og mere ned i ugerne op til ophørsdatoen. Typsik måske først 30% på alt, så 40%, 50%, 60% osv.

For at opdage et ophørsudsalg, skal man dog ofte have øjnene med sig. Måske det annonceres i lokalavisen, måske man blot skal være vaks i gågaden.

Flytteudsalg

Lidt tilsvarende med ophørsudsalg, skal man holde øjne og øre åbne for at opdage det. Udsalgspriserne bliver måske ikke helt så gode som et ophørsudsalg. Men ofte vil butikkerne gerne sætte helt nye varer på hylderne, når de åbner ny butik, fremfor at pakke de gamle varer ned og flytte dem.

Blackfriday

En gang om året, en måneds tid før jul, kører butikkerne, og ikke mindst netbutikkerne i stilling til et vandvittigt udsalg, der i nogle butikker starter ved midnat, hvor dørene åbnes og varer flås ned af hylderne, mens kunderne slås om dem -i hvert fald i USA. I Danmark går vi knap så meget amok, måske fordi prisene ikke helt lever op til konceptet. Men der kan dog være gode besparelser på alt, også sko, men det kræver man er helt på dupperne, dette ene døgn. Nogle butikker, særligt netbutikker, afslører tilbud hver time, hvormed hypen kan fortsætte hele dette døgn.

Hvornår der er udsalg

  • Sommerudsalg - Midten af Juni
  • Januarudsalg - Lige efter nytår...
  • Vinterudsalg - Omkring 1. februar
  • Black friday - Fredag den 23. november (2018).